Terahertz, un protector energetic contra energiilor negative si vibratiilor electromagnetice

Terahertz, un protector energetic contra energiilor negative si vibratiilor electromagnetice

Sursa foto: Shutterstock.com

Cristalele si pietrele semipretioase au fascinat omenirea de-a lungul mileniilor, datorita doar frumusetii lor naturale si puterilor mistice si terapeutice atribuite lor. In cristaloterapie, se crede ca aceste pietre detin energii speciale care pot ajuta la armonizarea corpului si spiritului. Printre numeroasele cristale apreciate pentru proprietatile lor energetice, terahertz se remarca drept un material deosebit, nu doar prin originile sale sintetice, dar si prin impactul pe care il are asupra starii de bine a utilizatorilor.

Creat pentru prima data in laboratoarele japoneze, terahertzul este un cristal artificial conceput pentru a manipula frecventele din spectrul electromagnetic. Acesta s-a impus rapid in lumea cristaloterapiei datorita capacitatii sale unice de a amplifica energiile pozitive si de a stimula procesele naturale de vindecare ale corpului. Spre deosebire de alte cristale naturale, terahertzul este valorizat nu doar pentru proprietatile energetice, ci si pentru rolul sau protector impotriva radiatiilor electromagnetice – un beneficiu considerat esential in lumea moderna, dominata de tehnologie.

 

Cuprins:

  1. Ce este terahertzul si cum se deosebeste de celelalte nestemate cu puteri energetice si vindecatoare
  2. Cum pot fi exploatate proprietatile pietrei de terahertz? - utilizari in meditatie, cristaloterapie si design interior



1. Ce este terahertzul si cum se deosebeste de celelalte nestemate cu puteri energetice si vindecatoare 

1. Terahertz - ce este si cum a luat nastere - terahertz glossy

Sursa foto: magazinuldepietre.ro

 

Terahertzul este o piatra sintetica remarcabila, recunoscuta pentru frecventele sale de vibratie extrem de inalte, situate intre 0,1 si 10 THz. Aceste frecvente, superioare microundelor si inferioare razelor infrarosii, ii confera terahertzului o pozitie unica in randul pietrelor semipretioase. Desi nu este o piatra naturala, aceasta a fost creata pentru a reproduce anumite proprietati energetice care nu sunt prezente in cristalele naturale, fiind rezultatul tehnologiilor avansate.

Terahertzul este apreciat nu doar pentru capacitatea sa de a amplifica energiile pozitive, ci si pentru proprietatile sale protectoare impotriva energiilor negative si a radiatiilor electromagnetice. Vibratiile sale specifice sunt considerate benefice pentru stimularea circulatiei sanguine si pentru imbunatatirea starii generale de sanatate, contribuind la echilibrul energetic si la sustinerea vitalitatii.



2. Cum pot fi exploatate proprietatile pietrei de terahertz? - utilizari in meditatie, cristaloterapie si design interior 

 

Terahertzul este o piatra sintetica recunoscuta pentru proprietatile sale energetice unice, care o fac extrem de populara in randul practicantilor cristaloterapiei. Datorita capacitatii sale de a amplifica vibratiile pozitive si de a echilibra campul energetic al utilizatorului, aceasta piatra semipretioasa este adesea folosita pentru protectie impotriva energiilor negative si a radiatiilor electromagnetice. Popularitatea sa vine din puterea sa de a stimula circulatia energetica, aducand un sentiment de claritate mintala si revitalizare.

Printre aceste proprietati, putem mentiona:

  • Proprietati energetice

Cristalul de terahertz este recunoscut pentru capacitatea sa de a vibra la frecvente extrem de inalte. Aceste vibratii fac din terahertz o piatra semipretioasa eficienta in amplificarea energiilor pozitive si in echilibrarea campurilor energetice ale corpului. Totodata, piatra de terahertz este utilizata frecvent in practica meditatiei si in alte tehnici de vindecare energetica.

  • Stimularea circulatiei sanguine

Un alt aspect important este capacitatea terahertzului de a stimula circulatia sanguina. Se crede ca vibratiile emise de aceasta piatra pot ajuta la imbunatatirea fluxului sanguin si la oxigenarea tesuturilor, oferind beneficii asupra starii generale de sanatate. Unii practicanti ai cristaloterapiei cred ca folosirea pietrei de terahertz poate contribui la reducerea tensiunii arteriale si la ameliorarea unor afectiuni cronice.

  • Protejeaza trupul impotriva radiatiilor electromagnetice

Piatra de terahertz protejeaza purtatorul contra radiatiilor electromagnetice emise de dispozitivele electronice. Este considerata un puternic scut energetic, protejand corpul de efectele nocive ale expunerii prelungite la campurile electromagnetice.

  • Putere de concentrare

Vibratiile emise de piatra de terahertz sunt asociate cu stimularea functiilor cognitive, inclusiv cu cele responsabile de claritatea mintala si capacitatea de concentrare. Aceasta proprietate unica face ca terahertzul sa fie folosit frecvent de persoanele care lucreaza in medii solicitante, unde sunt necesare un nivel ridicat de concentrare si o gandire limpede.

  • Regenerare si vindecare

Terahertzul este recunoscut pentru proprietatile sale benefice asupra corpului, facilitand procesele de regenerare si vindecare. Se considera ca aceasta piatra accelereaza procesul de vindecare al ranilor prin stimularea energiei vitale, reducand inflamatia si contribuind la restabilirea echilibrului intern al organismului. In cristaloterapie, terahertzul este folosit nu doar pentru alinarea durerii, ci si pentru sustinerea sanatatii generale, prin imbunatatirea circulatiei si stimularea sistemului imunitar.

  • Aspectul estetic

Dincolo de proprietatile energetice si terapeutice, piatra de terahertz este apreciata si pentru aspectul estetic. Avand o culoare gri-metalizat, cu o stralucire subtila, aceasta piatra este frecvent folosita in bijuterii si alte obiecte decorative, adaugand o nota de eleganta si rafinament oricarei tinute sau decor interior.

2. Terahertz proprietati si utiluzari in viata de zi cu zi - decor feng shui

Sursa foto: Shutterstock.com

 

Piatra de terahertz are numeroase utilizari practice, in special in domeniul sanatatii si al bunastarii energetice:

  1. Bijuterii si accesorii: Terahertzul este frecvent folosit in bijuterii, precum bratari, coliere si inele, oferind protectie si echilibru energetic purtatorului;
  2. Meditatie si practici spirituale: Proprietatile energetice ale pietrei de terhertz sunt utile in meditatie, ajutand la imbunatatirea conexiunii cu energiile superioare si echilibrarea chakrelor;
  3. Terapie cu terahertz: aceasta piatra este utilizata in terapii alternative pentru a stimula vindecarea si ameliora durerea si inflamatia;
  4. Protectie impotriva radiatiilor: piatra de terahertz isi protejeaza purtatorul de radiatiile electromagnetice, mai ales daca este plasata langa dispozitivele electronice;
  5. Design interior si Feng Shui: aceasta piatra semipretioasa imbunatateste energia spatiului, fiind folosita in decorul interior si practicile Feng Shui.

 

In concluzie, terahertzul este o piatra semipretioasa sintetica, apreciata pentru frecventele sale energetice unice. Printre beneficiile pietrei de terahertz se numara amplificarea energiilor pozitive, protectia impotriva radiatiilor electromagnetice si imbunatatirea circulatiei sanguine. Nu in ultimul rand, utilizata in bijuterii, meditatie si terapii alternative, piatra de terahertz ofera multiple avantaje pentru bunastarea fizica, mintala si spirituala.



WhatsApp Chat WhatsApp Chat